Vegetarisk nudelwook

I skafferiet hittade jag äggnudlar och i frysen fanns det färdiga wookgrönsaker, vad passar då inte bättre än en nudelwook till lunch? Tillsätter du lite kött eller kyckling i wooken blir den lite mer matig och kan då ätas som middag.

DET HÄR BEHÖVER DU TILL 2 PERS:
2 plattor äggnudlar
Mrs. Chengs Mushroom Soy
Japansk soja
Mango Chutney
Sambal Oelek
Honung
Wookgrönsaker (antingen frysta eller dina egna färska favoriter, t.ex. paprika, majs, morötter, sockerärtor osv)

(jag skriver inte ut mängden på kryddor och grönsaker eftersom det är så olika vad man gillar, så smaka dig fram!)


GÖR SÅ HÄR:

1. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Nudlarna ska bli genomkokta, men gärna al dente eftersom de "efterkokar" lite i wokpannan.


2. Wooka grönsakerna tills de får en fin yta. Godast blir det att wooka i sesamolja, men har du inte det hemma går det bra med vanlig olja eller en liten klick smör.


2. Smaksätt med sojorna, sambal oelek, mango chutney och lite honung. Blanda sedan i nudlarna och wooka tills allt är väl blandat.


3. Smaklig måltid!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

vilken rolig blogg, matbloggar ser man inte så ofta. inte ja iaf :P :)

2009-01-07 @ 13:33:45
URL: http://mikaelamedmera.blogg.se/
Postat av: Anonym

ser gott ut :) ha en bra dag!

2009-01-07 @ 17:08:50
URL: http://lindblommalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0